همه کارآفرینان صرف نظر از محل تولد یا زندگیشان از نگرش مشابهی برخوردان. آن‌ها می‌دانند که اصول تجارت موفق بر پایه انگیزه، پشتکار، تلاش و تمرکز است. اما آن دسته از کارآفرینان که می‌خواهند کسب و کار خود را در سطح جهانی گسترش دهند، می‌دانند که باید سطح تلاش خود را افزایش دهند. آن‌ها معتقد هستند که برای موفق شدن در سطح جهان باید از استراتژی‌های بازاریابی جهانی مطلع باشند که مهمترین آن شناختن و اهمیت دادن به نیاز و اولویت کسانی است که فرهنگی کاملاً متفاوت با آنها دارند. اگر شما از این هنر برخوردار باشید، تلاش‌های شما فایده بیشتری خواهد داشت. در این پست قصد دارم به نکاتی اشاره کنم که قبل از راه اندازی یک کسب و کار باید به آن توجه کنید.
1-به نیازهای بالقوه بازار توجه کنید
اگرچه شاید در نگاه اول ورود به یک بازار کاملاً جدید، با خطرهایی همراه باشد، اما قطعاً فرصت‌های نهفته در آن نیز کم نیستند. مشاوران به شرکت‌ها توصیه می‌کنند که توانایی‌های خود را با بالاترین سطح ممکن ارتقا دهند. با توجه به این که در کل جهان، ارزش‌ها و انتظارها در حال تغییر است، بنابراین ارائه ایده و محصولات جدید می‌تواند زمینه را برای رشد و شکوفایی مالی شما فراهم کند. در واقع در کل جهان آنقدر فرصت‌های کسب وکار وجود دارد که فقط باید بدانید تمرکز خود را بر روی کدام یک قرار دهید. 
2-فرهنگ مشتریان خود را به خاطر داشته باشید
شما به عنوان یک کارآفرین باید به فرهنگ‌هایی که قرار است محصول یا خدمات در آن بفروشید توجه داشته باشید. حتی گاهی ممکن است در دو بخش مختلف از یک کشور فرهنگ‌های مختلفی وجود داشته باشد. مثلاً اگر فروشنده لباس هستید و قصد فروش آن را در نقطه خاصی از کشور خود دارید، باید بررسی کنید که آیا اصلاً پوشیدن این نوع لباس با فرهنگ مردم آن ناحیه همخوانی دارد. چون در غیر این صورت شاید نتوانید حتی یک محصول در آن جا بفروشید. 

 

بازار بین المللی
3-در مورد مالیات و قوانین کسب و کار تحقیق کنید
حتماً می دانید که مقررات مالیاتی در هر کشوری به لحاظ آسان یا سخت بودن با کشور دیگر متفاوت است. مثلاً درصد مالیاتی که شما بر اساس درآمد خود در یک کشور باید بپردازید با کشور دیگر متفاوت خواهد بود. به همین خاطر لازم است که قبل از بین المللی کردن کسب وکارتان حتماً در این مورد تحقیق کنید، چون مثلاً ممکن است شما در کشوری فعالیت تجاری خود را شروع کنید که درصد اخذ مالیات آن نسبت به کشور خودتان بیشتر باشد و این موضوع باعث شود نتوانید کسب وکار خود را به شیوه‌ای که دوست دارید پیش ببرید. 
4-ایده بیزینس خودتان را کاملاً ارزیابی کنید
شاید شما ایده‌ای برای کسب و کارتان در نظر گرفته‌اید که از نظر خودتان بسیار جالب است و مطمئن هستید که در بازار کشور شما فروش خوبی خواهد داشت، اما وقتی برای عرضه آن در سطح بین المللی تردید دارید. در این شرایط باید تحقیق کنید، زیرا ممکن است در خلال آن متوجه شوید که قبلاً ایده شما توسط فرد یا شرکت دیگری اجرایی شده است. در این موقعیت شما باید به دنبال بهتر کردن محصول خود باشید تا کم کم بتوانید میزان رقابت بر سر فروش آن را به حداقل برسانید.  
5-هزینه‌های کسب و کار خود را بدانید
شاید سرمایه‌ای که شما برای فروش موفق محصول خود صرف می‌کنید با آنچه قرار است در بازارهای بین المللی صرف کنید تفاوت داشته باشد. مثلاً ممکن است شما محصول خود را به صورت فیزیکی بفروشید، اما زمانی که می‌خواهید آن را در سطح جهانی بفروشید، هزینه‌های دیگری هم باید در نظر بگیرید. مثلاً شاید شما به کار فروش آنلاین محصول اشتغال دارید و در این بین مشکلاتی پیش بینی نشده پیش می‌آید که شما برای رفع آن به پول نیاز دارید. در این صورت سرمایه‌ای که برای تولید محصول یا خرید آن از فروشنده واسطه کنار گذاشته بودید، کفایت نخواهد کرد و باید برای حل مشکل خود باز هم هزینه کنید. در صورت عدم رسیدگی به این گونه مشکلات احتمال تضعیف کسب و کار شما وجود خواهد داشت.
6-برند خود را قوی کنید
برند شما باید در طول زمان آنچنان قوی باشد که اگر اقدام به

فروش آنلاین محصول مثلاً در بازار آمازون نمودید، محصول شما به انتخاب اول مشتریان تبدیل شود. در این صورت است که می‌توانید به موفقیت برند خود امیدوار باشید. راه‌های زیادی برای تقویت برند وجود دارد که جلب رضایت مشتری و ارائه محصول با کیفیت از جمله آنها است. مثلاً وقتی مشتریان پیامی مبنی بر عدم رضایت خود از محصول برای شما می‌فرستند، شما باید در اسرع وقت به آن رسیدگی کنید و سعی کنید نظر مساعد مشتریان ناراضی را جلب کنید، زیرا ممکن است با درج نظر منفی از سمت آنها مواجه شوید و سایر خریداران هم به استناد همین نظرات تصمیم خود برای خرید محصول برند شما را تغییر دهند. 

منبع:

ezzatkhah.com


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها